3/21/2011

hejdå


Hejdå bloggen, hejdå gotland och snart hejdå Sverige! Imorgon bär det av till Stockholm och på onsdag morgon lyfter planet mot Bangkok. Ofattbart och galet härligt! Hej värmen och sommaren!


Ta hand om varandra så hörs vi om en månad! KRAM

3/17/2011

undersåker


Nu har det varit tyst här ett tag...igen! Jag har ju som sagt varit i Åre i nästan två veckor, med avslutning i Stockholm.
Åre, Undersåker, var underbart. Först var jag ledare på ett skidläger en vecka - extremt mycket skidåkning, soliga och regniga (!) dagar, god mat, andakter, bus och för lite sömn. Jag tror att jag talar för både ledare och ungdomarna när jag säger att det verkligen var ett lyckat läger. Jag sitter och ler när jag tänker på det.
Efter lägret flyttade jag och Rebecka några hundra meter bort från vandrarhemmet, till Filadelfiakyrkan, till Lukas. Där tillbringade vi fem helt galet sköna dagar, bilderna ovan hör till dessa. Johanna bor där uppe också så vi hängde med henne varje dag. Vi blev som en liten familj allihop. Vi besökte Ristafallet (Ronja Rövardotter-fallet ni vet...?) där vi grillade korv, drack varm choklad med mini-marshmallows i, åt goda bullar och goda kakor och tittade förundrat på när Lukas och Samuel blev som barn på nytt och hoppade runt som stuntmän i snön. Vi bakade, fikade massor, åt lååång frukost på Åre Bageri, kollade in Åre city, provsmakade smaskigheter på Åre Choklad (MUUUUUUMS!!), plöjde Milleniumtrilogin...ja. För att sammanfatta dagarna så myste vi oss igenom dem, det enda vi planerade var kvällens middag. Det var underbart, precis vad jag behövde just då efter ett intensivt läger. Sen åkte vi hem. Det var sorgligt, och jag grät några tårar när tåget lämnade Undersåker station.
Tillbaka till nuet. Vissa kommer att höra det här för sjuttonde gången ungefär, och för vissa är det helt nytt. Om exakt en vecka så sitter, eller står, jag i ett hett Bangkok tillsammans med Rebecka och är förhoppningsvis väldigt glad och spänd på kommande månad. Svar ja, jag och Rebecka åker till Thailand på onsdag och kommer inte hem förrän i slutet av april. Och det ska bli SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ härligt! AAAH! Jag har inte riktigt fattat det än, börjar dock göra det nu när packningslistorna tar form. Men jag är så himla taggad. Galet! Wiiii! Det kommer fler uppdateringar här på bloggen innan jag åker iväg.
Nu ska jag skypa med en ung herre. Hej svej!