10/26/2011

inspirera mera




Bland annat de här bilderna ligger just nu i min inspirationsmapp för inredning. Tänk att få inreda en lägenhet eller ett hus från grunden. Sjukt svårt, men sjukt kul!

Bilderna kommer från:
1 2 - 3 - 4 5 - 6 7 8 - 9

10/19/2011

bonde söjka friu


Om några timmar har vi det, programmet man längtar efter hela veckan! Men först: laga mat med kombon hos Andreas.

10/16/2011

old pine





FÖRRA HELGEN åkte jag, syster och Jesper hem till vår kära ö för några dagar. Otroligt mysig helg, jag var så lycklig hela tiden! Vi gjorde en massa höstiga saker, bland annat plockade jag en massa svamp, bakade, vi gick höstpromenad och jobbade i trädgården.

Vi delade upp oss i två team när det var dags för trädgårdsarbete; jag och Johanna i det ena och Jesper och Emma i det andra. Deras uppdrag var att städa lekstugan/redskapsboden och bära in utemöbler och annat. Mitt och Johannas uppdrag var att beskära buskar, och ja...vi beskar en heeel del. Det blev som en drog kom vi på, vi ville klippa allt som kom i vår väg till slut. När Jesper gick förbi oss efter ett par timmar sa han till Emma: "Emma, ta dig en rejäl titt på den där busken nu. Snart är det inte mycket kvar av den...", och då kände vi att det var dags att lägga undan sågen och sekatören för den här gången. Men kul var det och fint blev det!

Jag älskar mitt kära Eskelhem och min kära familj, det var himla skönt att återvända till tryggheten för ett tag.