3/30/2012

Johannas födelsedagshelg

Förra fredagen fyllde den här snyggingen år och det firade vi på kvällen i lägenheten i goda vänners lag med en massa gott. Helgen som följde bar med sig ett otroligt vackert väder. Vi åt balkongfrukost, fick fräknar och till och med lite bränna, tog en "Bosses-glass" på stan, fikade, var på spelkväll, gjorde jättegoda hamburgare och hängde med väldigt trevliga människor. Sjukt lyckad helg!

3/26/2012

Just another monday


























Seg, seg och återigen seg dag. Återkommer med bilder från en desto mysigare och roligare lördag!

3/20/2012

Pantone no:569

Helgen har varit fantastiskt skön. Lördagen tillbringades med pojken i Tranås och på kvällen åkte vi vidare till Jönköping och åt otroligt fet thaimat. På söndagen var det nämligen öppet hus på hans skola och jag fick flashbacks från hur det kändes att som högstadieelev komma och se hur det går till på gymnasiet för första gången. Men det gick bra, alla var så trevliga så! Vi gick och åt mat ett gäng, var på en konsert i Pingstkyrkan och gick sedan och såg "Kvarteret Skatan reser till Laholm". Jag skrattade så sjukt mycket!! Tårarna bara rann ibland och smilbanden var alldeles stumma när filmen var slut. Sådan klockren humor, jag fullkomligt älskar Johan Glans och gänget. Ni borde verkligen gå och se den allihop!

Jättetrevlig helg som sagt med både kära återseenden och nya härliga bekantskaper.

Lukas har varit i London en vecka också och köpte med sig presenter till mig. Sweet! En till Pantone-mugg till samlingen och en Moleskinbok, blev så glad!

3/15/2012

Baka, baka liten kaka

Senaste tillskottet i vår lägenhet är denna sockerkaksform som vi fyllt med pärlhyacinter. Vi planterade dem för precis en vecka sedan så nu står de i full blom med sina små söta, ljusblåa bubblor. Det ser himlarns gulligt ut!

3/07/2012

Kony2012



Ta er en stund, hans namn måste bli känt. Sprid vidare på alla sätt ni kan.

3/02/2012

Jag & Fillan


Barndomsvännen Fille, Filifjonkan, Fillan, Fiffi...aa, Felicia har varit här på besök igår och i dag. Vi har promenerat en massa i det fina vädret, ätit god mat, fikat och bara myst. Nu drar vi snart till hufvudstaden tillsammans. Lovely! Ha en fin helg allihop!


Märta.